Pressmeddelanden 2011


De tävlar för Sverige i Eurobest

Pressmeddelande Publicerad: 2011-10-31 11:36 CET

Andrea Gezelius, ad och Elsa Lindblad, copywriter på byrån The Pistöl Agency kommer att tävla för Sverige i Eurobest Young Creatives.  Andrea Gezelius och Elsa Lindblad. Foto: Alison De Mars von BlixenUnder hösten har unga kreatörsteam kunnat anmäla sig till Sveriges Kommunikationsbyråer för att vara med i uttagningen för Eurobest Young Creatives. 
Nu är det klart att det blir The Pistöl Agencys delägare och kreatörsduo Elsa Lindblad och Andrea Gezelius som får åka ner till Lissabon i slutet av november för att tävla för Sverige i samband med Eurobest festivalen. - Jag är jättepeppad på att tävla i Eurobest! Det var en härlig överraskning när Komm ringde, det gjorde min helg, säger Andrea Gezelius, ad och delägare The Pistöl Agency.  Eurobest Young Creatives är en tävling som ger unga kreatörsteam, 28 år och yngre, ett tillfälle att visa upp sin skicklighet och tävla och mäta sig mot andra europeiska lag. 
Väl på plats har de tävlande 48 timmar på sig att skapa en integrerad kampanj för en ideell organisation. - Det ska bli intressant att se vad de andra länderna kommer med. Men vi är inte särskilt nervösa, det känns bara kul. Jag tror att vi tar hem det här , säger Elsa Lindblad, copywriter och delägare på The Pistöl Agency. Kontaktinformation:Elsa Lindblad, copywriter och delägare The Pistöl Agency, elsa.lindblad@pistolagency.com, 073-953 24 29.Maja Siösteen, Affärsområdeschef Event & Tävlingar Sveriges Kommunikationsbyråer, maja@komm.se, 070-215 10 32.Om Sveriges KommunikationsbyråerSveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se.Om EurobestEurobest är Europas ledande reklamtävling. Tävlingen drivs av Cannes Lions, och sedan 2004 är Sveriges Kommunikationsbyråer svensk partner för både Eurobest och Cannes Lions. 2011 års Eurobest Festival hålls den 28-30 november i Lissabon, Portugal. Läs mer på www.eurobest.com.

I morgon släpps Guldäggsboken No.50

Pressmeddelande Publicerad: 2011-08-23 08:03 CEST

I Guldäggsboken publiceras Sveriges bästa reklam under respektive år och namnen på dem som var med och beställde och producerade all denna fantastiska reklam.Dessutom, med anledning av Guldäggets 50 års jubileum innehåller årets Guldäggsbok även ett index över 50 år av Guldäggsvinnare och jurymedlemmar. 

Komm:s aktiviteter i Cannes

Pressmeddelande Publicerad: 2011-06-08 14:15 CEST

Sveriges Kommunikationsbyråer är Sveriges representanter för Cannes Lions och är på plats under hela veckan. 

ÅRSMÖTE I SVERIGES KOMMUNIKATIONSBYRÅER 2011

Pressmeddelande Publicerad: 2011-05-27 09:16 CEST

Idag fredag 27 maj har Sveriges Kommunikationsbyråer hållit årsstämma i lokalerna på Sveavägen 32.

Sveriges vinnare i Young Lions

Pressmeddelande Publicerad: 2011-05-19 18:43 CEST

Guld kategori media:Team: Gustav Johansson och Tomas Nilsson - Markus ReklambyråBidrag: Thinkstock PortfoliosLänk till vinnande bidrag: http://www.youngcreatives.com/sweden/work/DX8PMBMotivering:Mediekategorin bör premiera bidrag som på ett innovativt och relevant sätt förnyar befintliga kanaler eller etablerar helt nya kontaktytor. Det är precis vad årets vinnare har gjort. Dessutom har vinnaren en tydlig riktning mot prioriterade målgrupper. Bidraget etablerar också en relation till framtida målgrupper. Samt skapar good will utan att tumma på affären. Och idén skapar kontaktytor i redan befintliga sökbeteenden. Ja, vinnaren hade fler plus än något annat bidrag i mediekategorin. Guld kategori print:Team: Viktor Jacobsson och Andreas Ekelund – Berghs School of CommunicationBidrag: Thinkstock Make your own imageLänk till vinnande bidrag: http://www.youngcreatives.com/sweden/work/8SEFCIMotivering:Om man sätter samman nyckelorden "Smart", "Relevant", "Engagerande" och "Framåttänkande" till en bild så framträder annonsen i bidraget "Make your own image". Vete tusan hur det går till, men alla vi i juryn tycker att det är både rätt och rättvist. Guld kategori cyber/integrated:Team: Carl Fredrik Jannerfeldt, BBDO och Alfred Malmros, AnomalyBidrag: Thinkstock Good ThinkingLänk till vinnande bidrag: http://www.youngcreatives.com/sweden/work/RR

Den 26 maj samlas Sveriges bästa Creative Directors

Pressmeddelande Publicerad: 2011-05-04 12:13 CEST

Den nionde upplagan av Portfolio Night arrangeras av Sveriges Kommunikationsbyråer i samarbete med Berghs School of Communication och Adobe. 

Här är Sveriges sju representanter i Cannes Lions 2011.

Pressmeddelande Publicerad: 2011-03-07 13:49 CET

Cannes Lions har nu fastställt listan över de som får äran att representera Sverige i sommar.

Guldägget fyller 50 år. Komm & hör en kreatör!

Pressmeddelande Publicerad: 2011-02-11 15:23 CET

Sveriges Kommunikationsbyråer önskar fira Guldägget 50 år med att bjuda Sverige på kreativitet. Det gör vi genom att ta kreatörer på turné genom Sverige.


Sociala medier


Presskontakter


Anna Magnberg
Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson
Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se

Emma Klingborg
Emma Klingborg

PR & Kommunikation

emma@komm.se

070 29 04 135


BilderVideorPodcastsDokument