Dubai Lynx är Mellanösterns och Nordafrikas motsvarighet till Cannes Lions. I år kan Sverige stolt presentera två jurymedlemmar som kommer att bedöma bidragen i den prestigefulla kommunikationstävlingen.

I fjol skickade Sverige hela fyra medlemmar och i år kan vi stolt presentera att två ytterligare personer har fått det hedersfulla uppdraget att ingå i årets jury. Sara Hildén-Bengtsson, Global Creative Director på Open Studio och Oskar Hellqvist, Executive Creative Director & Partner på Abby Priest är de namnkunniga individerna som kommer att representera Sverige. Prisfirandet kommer sedan att äga rum i Dubais operahus den 16 mars 2022.

Mer information om Dubai Lynx finns på www.dubailynx.com.

Kontaktinformation
Linda Nilsson, tf. vd, 070-757 25 63, linda@komm.se 

Om Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM)
KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer) är en branschorganisation för byråer som verkar inom reklam, kommunikation, design, pr, event, content, digital, varumärke & media. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se.

 


Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se

Emma Klingborg

PR & Kommunikation

emma@komm.se

070 29 04 135