Under förra veckans styrelsemöte valdes två nya medlemsbyråer in i KOMM.

Kolossal är en strategisk designbyrå och arbetar med allt från strategiska plattformar till konceptutveckling och design. Sköna är verksam inom marketing, branding och design och är en fullservicebyrå i Stockholm och San Francisco specialiserad på b2b. Vi önskar er varmt välkomna!

Sköna växer inom Norden och Europa och vi ser fram emot att vara en aktiv del i KOMMs community, bygga närmare relationer med branschkollegor, och dela med oss av vår erfarenhet inom B2B marknadsföring, säger Anna Andersson, general manager på Sköna.

"Vi växte upp i ett frilanssammanhang i Lund. När vi nu blivit fler och flyttat till Malmö saknar vi fortfarande ett stort branschnätverk och kontakt med byråer som kan komplettera oss. Just det nätverket och stödet för ansvars- och avtalsfrågor ser vi fram emot att utveckla genom KOMM, säger Martin Sandström, Art Director på Kolossal.

Om Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM)
KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer) är en branschorganisation för byråer som verkar inom reklam, kommunikation, design, pr, event, content, digital, varumärke & media. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se.

 


Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se