Efter gårdagens styrelsemöte i Sveriges Kommunikationsbyråer är vi glada att hälsa tio nya medlemmar välkomna in i KOMM; Make Thrive, IW Edition, Exakta Creative, Axa Consult, Spin the Bottle, Mediacom, Mindshare, Wavemaker, mPerform och Acceleration. KOMMs nya medlemmar representerar flera olika discipliner och städer i landet.

För Make Thrive handlar medlemskapet i Komm om ett långsiktig ställningstagande att vara delaktig i diskuren om kommunikationens roll i en tid av omvälvande klimat- och samhällsutmaningar. Då branschen har bidragit till många av de problem vi står inför är den också utomordentligt lämpad att lösa dem. Det vill vi på Make Thrive vara med och bidra till. 
– Martin Behm, vd & strateg, Make Thrive

Om Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM)
KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer) är en branschorganisation för byråer som verkar inom reklam, kommunikation, design, pr, event, content, digital, varumärke & media. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se.

 


Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se

Emma Klingborg

PR & Kommunikation

emma@komm.se

070 29 04 135