Under årets sista styrelsemöte, onsdag 25 november, valdes två nya företag in i förbundet. Kansliet och styrelsen är glada och stolta över att få hälsa Vaengad och Kurbiz, verksamma i Stockholm respektive Falun, välkomna.

“Vaengad grundades av de två bröderna Serhat och Ferat, som utifrån skilda arbetslivserfarenheter delade visionen att skapa en byrå med ett inkluderande arbetssätt och en sund arbetskultur för maximal kundnytta. Nu, fyra år senare, längtar vi efter att bli en del av KOMM i ambitionen att berika och bli berikad av och med branschkollegor.”
Ferat Berferati, VD Vaengad

 

Om Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM)
KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer) är en branschorganisation för byråer som verkar inom reklam, kommunikation, design, pr, event, content, digital, varumärke & media. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se.

 


Kontakt


Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se