Årets Guldägg har rekordhögt antal inlämnade bidrag efter en vecka, med 70 registrerade bidrag.

Årets Guldägg har rekordhögt antal inlämnade bidrag efter en vecka, med 70 registrerade bidrag. Bara under den första inlämningsdagen kom över 30 bidrag. Dessutom kan man redan nu se en trend med allt fler bidrag som lämnas in i flera olika kategorier.

- Vi har haft på känn att årets tävling skulle bli ett trendbrott med många bidrag inlämnade i flera olika kategorier och efter en vecka pekar trenden definitivt åt det hållet. Branschglidning och integrerade kampanjer gör det allt svårare att avgöra vilken specifik kategori en kampanj tillhör och det speglar förstås även kommunikationstävlingarna. Det bäddar för en spännande tävling med färre säkra kort, säger Michaela Pålsson, projektledare för Guldägget.

Inlämningen håller öppet till den 22 januari 2010 klockan 17.00.

För mer information kontakta: 
Michaela Pålsson, projektledare Guldägget, 08-679 08 05

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation.
Läs mer på www.guldägget.se

Om Sveriges Kommunikationsbyråer
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle.
Läs mer på www.komm.se


Taggar

Guldägget


Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se