Försvarsmaktens marknadschef Staffan Slörner tog under torsdagskvällen emot Guldäggsplaketten som en uppskattning på en person som köpt bra kommunikationslösningar.

Försvarsmaktens marknadschef Staffan Slörner tog i kväll emot Guldäggsplaketten som en uppskattning på en person som köpt bra kommunikationslösningar.

Motivering: "Pristagaren har, liksom den annonsör han representerar, genomfört ett stort förändringsarbete och skapat ett veritabelt modernt kommunikationsartillleri. Effektiva och anpassningsbara insatsstyrkor men hela tiden med målgruppen i siktet; här handlar det mera om gerillamarknadsföring än en massiv bombmatta i media. För att klara av denna typ av uppdrag krävs inte bara att man är smart, stark och modig - man behöver också ha empati och en stark inre moralisk kompass. Så fungerar pristagaren. Han lever som han lär och jobbar efter devisen: "omvärlden förändras och vi med den, så låt oss dra nytta av förändringarna och utnyttja dessa på ett intelligent sätt" i målsättningen - som för övrigt uppfylls med råge - att rekrytera morgondagens officerare till Sveriges försvar."

Guldäggsplaketten är ett specialpris i kommunikationstävlingen Guldägget och utses av kommunikationsköparnas intresseorganisation Sveriges Annonsörer.

Tävlingen arrangeras för fyrtioåttonde året i rad. Alla vinnare finns publicerade på guldagget.se

Kontaktpersoner
Digge Zetterberg, projektledare Guldägget, 073-596 84 38
Morgan Öberg, informationschef, Sveriges Reklamförbund, 070-377 65 64

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation. Läs mer på guldägget.se

Om Sveriges Reklamförbund
Sveriges Reklamförbund är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Exempelvis bistår vi med juridisk kompetens och ARU-auktorisation. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på reklam.se
Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se