Som partner till Eurobest har KOMM valt ut de team som representerar Sverige i Young Creatives. Tävlingen hålls i år i Warszawa den 22 till 24 november.

Claudia Cavalli, Copywriter, TBWA Stockholm och August Laustsen, Art Director, House of Radon samt Felix Jörneman, Copywriter och Felix Gerlam, Art Director, Borg & Owilli tävlar för Sverige i Eurobest Young Creatives.

- Det är två starka team som gick segrande ur den svenska uttagningen till Cannes Young Lions. De har rutin på det här och kommer gå för guldet, säger Nicole Lage-Vianna, projektledare på KOMM.

- Oj! Vad kul detta kommer att bli. Vi är såklart peppade och kommer att ta med oss en stor påse revanschlust vi fick med oss från Cannes i somras. Nu blir det Polen i november istället som på många sätt känns otroligt, säger Felix Jörneman, Borg & Owilli.

- Det känns otroligt stort att få representera Sverige igen, och med erfarenheten från Cannes hoppas vi på att återvända med en medalj denna gång. Det ska också bli roligt att få åka till just Polen – det är ett land vi inte brukar hänga i särskilt ofta, säger Claudia Cavalli, TBWA Stockholm och August Laustsen, House of Radon. 

Eurobest Young Creatives riktar sig till kreatörer som är 30 år eller yngre. De tävlande får 30 timmar på sig att ta fram en integrerad kampanj för en ideell organisation utifrån en given brief. Vinnarna presenteras den 24 november. 

 

För frågor, kontakta:
Nicole Lage-Vianna, projektledare, KOMM, nicole@komm.se, tel +46 701 41 88 91

Om KOMM
KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer) är en branschorganisation för alla typer av byråer inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media, mobil och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se

Om Eurobest 
Eurobest är Europas ledande kommunikationstävling. Tävlingen drivs av Cannes Lions och sedan 2004 är KOMM svensk partner för både Eurobest och Cannes Lions. Årets Eurobest tävling sker digitalt och vinnarna presenteras i mitten på november. Eurobest Young Creatives hålls som en separat tävling i Warszawa, Polen.
Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se

Emma Klingborg

PR & Kommunikation

emma@komm.se

070 29 04 135