Överst från vänster: Ellinor Irving, Jesper Nilsson-Böös, Frida Siversen Ljung, Mathias Wikström Nederst från vänster: Michael O´Neill, Johan Yilmaz, Tobias Rehnvall

Young Lions Sweden är en uttagningstävling för den internationella Young Lions tävlingen. Sveriges Kommunikationsbyråer är sedan 2004 Sveriges representant för Cannes Lions. Tävlingen är för kreatörer upp till 30 år som jobbar inom kommunikationsbranschen. KOMM är nu glada och stolta att få presentera en jury med lång och bred erfarenhet som kommer att belöna tre kreativa och nytänkande team i kategorierna Design, Digitalt och PR. Briefen gick ut 15 mars från årets utvalda ideella organisation, Unga Rörelsehindrade.

Årets Young Lions jury:
Ellinor Irving, JUNO PR
Jesper Nilsson-Böös, BOLD, NoA
Frida Siversen Ljung, NORD DDB Stockholm
Mathias Wikström, FARM
Michael O´Neill, Tv4
Johan Yilmaz, Gullers Grupp 
Tobias Rehnvall, Designkontoret Silver

Bia Holm från Unga Rörelsehindrade om inskicken i årets tävling:
”Alla bidragen hade en kärna av inkludering och kreativt tänk. Genom deras medverkan har dom stärkt förtroendevalda inom vårt förbund och funkisrörelsen i stort. Vi hoppas att de kan fortsätta att inkludera denna gruppen i andra kampanjer framöver.”

Under 2021 gick TV4 in som huvudsponsor till tävlingen. 

Malin Häger, försäljningsdirektör reklam Norden, TV4 Media: 
"Vi ser ett stort värde i att lyfta fram och belöna unga kreatörer som lyckas beröra och engagera genom ett gediget hantverk. I och med det här samarbetet hoppas vi som mediehus även att vi kan ha en dialog om hur god kommunikation skapar affärsvärde."

"I onsdags förmiddag samlades årets Young Lions jury digitalt för att gå igenom alla fantastiska inskick till årets tävling och efter spännande diskussioner kom juryn fram till ett resultat. I år presenteras vinnarna stolt av vår huvudsponsor Tv4! Denna digitala prisutdelning äger rum 7 maj kl 12.00 på Tv4's Linkedin så boka in detta i kalendern redan nu." Säger Julia Urbán projektledare för Young Lions.

Om Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM)
KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer) är en branschorganisation för byråer som verkar inom reklam, kommunikation, design, pr, event, content, digital, varumärke & media. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se.

 


Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se

Emma Klingborg

PR & Kommunikation

emma@komm.se

070 29 04 135