Från vänster: Patrik Beskow, Canan Yasar, Linnéa Lofjord, Ori Mace, Désirée Maurd. Fotograf/Källa: Foto: Niklas Palmklint mfl.

Young Lions Sweden är en uttagningstävling för den internationella tävlingen Young Lions i Cannes. Tävlingen är för kreatörer upp till 30 år som jobbar på byrå. KOMM är nu glada att få presentera en jury med gedigen erfarenhet som kommer att vaska fram tre nyskapande och hungriga team i kategorierna Design, Digitalt och PR. Det har varit högt tryck på anmälningarna till tävlingen och tisdag 10 mars tilldelas samtliga team en brief från årets utvalda ideella organisation som fram till dess hålls hemlig.

Désirée Maurd, som sitter i årets jury, säger följande om uppdraget:

– Den mest utmärkande känslan jag haft när jag har varit på Cannes Lions festivalen är stolthet. Stolthet över den egna byrån och stolthet över Sverige som kommunikationsnation. Men kanske framförallt stolthet över de talanger som får chansen att visa vad de går för under svensk flagg i Young Lions. Därför skall det såklart bli väldigt spännande att få vara med och utse vilka det blir som får åka ner i år.
 

Årets jury

Canan Yasar, Creative Director & Co-Founder – Obeya

Désirée Maurd, Founder ­– Juno Public Relations

Linnéa Lofjord, Head of Design – NORD ID

Ori Mace, Managing Director, Creative Agency – ACNE

Patrik Beskow, Founding Partner & Creative Director – AFFAIRS


– Jag är oerhört glad att ha denna drömfemma till jury som alla tycker att detär viktigt med den här typen av tävlingar för unga kreatörer! I Young Lions sammanhang ligger Sverige på en 5:e plats bland de mest prisbelönta länderna genom åren och jag hoppas att vi efter årets tävling kan klättra upp till en pallplats, säger Anna Magnberg, projektledare för Young Lions.
 

Kontakt:

Anna Magnberg, Projektledare Young Lions, anna@komm.se, 0763 96 84 21

Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se

Emma Klingborg

PR & Kommunikation

emma@komm.se

070 29 04 135