Under torsdagskvällen fick IFK Göteborg tillsammans med deras reklambyrå ANR.BBDO ta emot guld i kommunikationstävlingen Guldägget.

Under torsdagskvällen fick IFK Göteborg tillsammans med deras reklambyrå ANR.BBDO ta emot guld i kommunikationstävlingen Guldägget.

Priset får man i kategorin intergretat för kampanjen Gaisblomma med motiveringen: "Årets guldäggsvinnare lämnar de traditionella kanalerna och tar steget ut i verkligheten. Med provocerande produktutveckling, underhållande event och framgångsrikt pr-arbete, bäddar kampanjen för bättre motstånd i framtida reklamtävlingar."

Juryn består av några av Sveriges bästa copywriters, art directors, kommunikationsexperter, designer och PR-konsulter. Tävlingen arrangeras av Sveriges Reklamförbund.

Alla vinnare i Guldäggets kategori integrerat:
Guld Gaisblomman / IFK Göteborg / ANR.BBDO
Silver Born to be cheap / Tele2 / Forsman & Bodenfors
Silver Vakna / Svenska McDonald's / DDB Stockholm
Diplom Crimemedicine / Läkemedelsverket / Granath Euro RSCG
Diplom Kontant Amigos / Tele2 / Forsman & Bodenfors
Diplom Sandwich / Wasabröd / Forsman & Bodenfors
Diplom Skoda Greenline - Bättre för miljön / Skoda Sverige / DDB Stockholm

Kontaktpersoner
Digge Zetterberg, projektledare Guldägget, 073-596 84 38
Morgan Öberg, informationschef, Sveriges Reklamförbund, 070-377 65 64

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation. Läs mer på guldägget.se

Om Sveriges Reklamförbund
Sveriges Reklamförbund är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Exempelvis bistår vi med juridisk kompetens och ARU-auktorisation. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på reklam.se
Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se