Från vänster: Freshteh Piltan, regissör på B-Reel Films, Jakob Trollbäck, grundare och kreativ chef på The New Division och Trollbäck+Company, Susanne Persson, Sverigechef på Verizon Media, Malin Wikerberg, VD på Garbergs Malmö.

Dubai Lynx är Cannes Lions kommunikationstävling för Mellanöstern och Nordafrika och fyra personer från Sverige har valts ut till att ingå i årets jury.

– Att få sitta med i Dubai Lynx’s Media-jury är en stor ära! Jag ser fram emot att ta del av det kreativa och kommunikationsarbetet i MENA-regionen och det ska även bli väldigt spännande att få träffa de andra jurymedlemmarna från de olika mediaföretagen från övriga delar av världen för att utbyta tankar, idéer och erfarenheter, säger Susanne Persson som sitter i juryn för kategorin Media.

Linda Nilsson, tf vd på Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM) som årligen nominerar jurykandidater till Dubai Lynx är glad över denna kvartett. 

– Det är viktigt att vi finns på plats och kan få och ge branschen nya perspektiv om hur kreativitet kan kommuniceras och jag är så glad över att dessa personer representerar Sverige i Dubai. Det hjälper till att utveckla och föra svensk kommunikation framåt, säger Linda Nilsson.

Dubai Lynx-festivalen, som egentligen skulle ha gått av stapeln nu i mars, har mot bakgrund av den senaste utvecklingen av COVID-19 tagit beslutet att skjuta upp festivalen till 6-9 september 2020. Linda fortsätter:

– Våren är alltid fullspäckad med kommunikationstävlingar och med tanke på läget så tycker jag att beslutet att flytta festivalen till början av hösten är helt rätt. Nu hinner jurydeltagarna förbereda sig ytterligare med den viktiga uppgift som väntar dem och förhoppningsvis har läget stabiliserats.

Jurydeltagare från Sverige

Entertaintment: Freshteh Piltan, regissör på B-Reel Films

Design, Industry Craft: Jakob Trollbäck, grundare och kreativ chef på The New Division och Trollbäck+Company

Film, Print & Publishing, Radio & Audio, Direct: Malin Wikerberg, VD på Garbergs Malmö

Media: Susanne Persson, Sverigechef på Verizon Media

Mer information om Dubai Lynx finns på www.dubailynx.com.

Kontaktinformation
Linda Nilsson, tf. vd, 070-757 25 63, linda@komm.se 

Om Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM)
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av byråer inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, mobil, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se
Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se

Emma Klingborg

PR & Kommunikation

emma@komm.se

070 29 04 135