Samuel Skwarski, Volontaire och Andreas Wingren, JMW Kommunikation samt Emelie Jinhee Johnsson och Axel Lokrantz Månson från King kommer att representera Sverige i Eurobest Young Creatives. 

KOMM är svensk partner till Eurobest och har nu valt ut de team som får representera Sverige i Young Creatives i Rom. Under hösten har teamen kunnat anmäla sig till förbundet för att vara med i uttagningen. 

Årets två kreatörsteam består av Samuel Skwarski, Volontaire och Andreas Wingren, JMW Kommunikation samt Emelie Jinhee Johnsson och Axel Lokrantz Månson, King.

- Vi är riktigt taggade på att få representera Sverige i Eurobest Young Creatives. Kommunikation från Sverige brukar vara nytänkande och progressiv, så det ska bli en rolig utmaning att få visa vad vi går för mot andra vassa kommunikatörer från hela Europa. Att vi kommer från olika byråer ser vi bara som en styrka då vi kommer med olika angreppssätt för att lösa utmaningen, säger Samuel Skwarski och Andreas Wingren.

- Vi är så klart väldigt peppade och stolta över att få representera Sverige! För att kunna maximera vår kreativitet och prestation under de 30 timmar vi tävlar, har vi beslutat att satsa på Soylent diet och Buteyko andning. Dessutom pluggar vi just nu stenhårt på Photoshops alla kortkommandon, säger Axel Lokrantz Månson och Emelie Jinhee Johnsson.

Eurobest Young Creatives riktar sig till kreatörer som är 30 år eller yngre. De tävlande får 30 timmar på sig att ta fram en integrerad kampanj för en ideell organisation utifrån en given brief. Vinnarna presenteras på Eurobest prisutdelning den 2 december i Rom.


Om KOMM
KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer) är en branschorganisation för alla typer av byråer inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media, mobil och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se

Om Eurobest 
Eurobest är Europas ledande kommunikationstävling. Tävlingen drivs av Cannes Lions och sedan 2004 är KOMM svensk partner för både Eurobest och Cannes Lions. Årets Eurobest Festival hålls den 30 nov till 2 dec i Rom, Italien. Läs mer på www.eurobest.com
Kontakt


Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se

Emma Klingborg

PR & Kommunikation

emma@komm.se

070 29 04 135